Mijn naam is Rens Tulner. Ik ben 18 jaar en woon in Lexmond. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn hobby: Wielrennen.

Ik doe dit nu al een jaar of 9, en dit gaat erg goed. Zo goed zelfs, dat ik sinds eind 2015 ben opgenomen in de Nederlandse selectie voor junioren. Dit is mijn laatste jaar als junior (U19) en volgend jaar zal ik belofte worden(U23). Ik beleef heel veel plezier aan het wielrennen en wil hier ook zo ver mogelijk in komen.

Ik rijd momenteel voor de Rotterdamse wielervereniging: RWC Ahoy. Hier rijd ik een internationaal mooi programma met uitdagende wedstrijden. Via deze weg wil ik een contract afdwingen bij een mooie opleidingsploeg volgend jaar. Naast het wielrennen volg ik ook nog een HBO-opleiding commerciële economie aan de Johan Cruyff University in Amsterdam. Deze studie kan ik perfect combineren met het wielrennen.

Neem gerust een kijkje op mijn website!

Mijn fietsen

Koga Kimera Road Pro UD

Koga Kimera Road Pro UD

 

Wilier Twinblade

Wilier Twinblade

 

palmares

2016

District Kampioenschap ZH Goud

Sint Truiden (BE)3e

Ploegentijdrit Kontich (BE) 1e

Individuele tijdrit Kontich (BE) 2e

Individuele tijdrit GP Rüebliland 3e

2015

NK Tijdrit 1 km Zilver

NK Achtervolging 3 km Goud

Ronde van Pijnacker 2e

Kleeberg Challenge 1e

Wielerronde van Erp 1e

District Kampioenschap ZH 2e

District Kamp. Tijdrijden ZH3e
en Regio Kamp. Tijdrijden NH+ZH

42e Ronde van Lexmond 1e